Team Building

Transformăm Angajații în Echipe Motivate!

team building în oficiu

team building outdoor

EXPERIENȚA AEGIS

11 ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN REPUBLICA MOLDOVA ȘI GERMANIA

PESTE 250 DE ECHIPE TRANSFORMATE

peste 1000 de clienți
mulțumiți anual

4+ traineri cerificați

peste 150 de companii
și organizații partenere

31 de teme de training


EI AU ALES TRAININGURILE AEGIS:


și Descarcă gratuit programul 

”insula șamanilor”


Descarcă Gratuit Programul INSULA ȘAMANILOR

De ce este  important să faci team building?

Eficienţa, efortul, grupul, barierele, îmbunătăţirea relaţiilor, atingerea obiectivelor
sau rezolvarea problemelor sunt doar câteva dintre elementele definitorii
pentru termenul de Team Building.

ÎNCREDERE

Încrederea e acel element care unește o echipă și o face mai puternică. Acest element este punctul tare care determină reușita. Fiecare membru trebuie să conștientizeze faptul că rolul său în echipă este important pentru atingerea obiectivelor stabilite.

LEADERSHIP

Toate echipele au nevoie de leadership, indiferent de nivelul unde se află. Activitățile de teambuilding scot la iveală mai multe beneficii ale leadership-ului autentic. Echipa e cea care își alege liderul. Fără aprobarea echipei el e un simplu membru al echipei. 

LUCRUL ÎN ECHIPĂ

Modul în care participanții interacționează și se comportă influențează întreaga echipă. Un eveniment de teambuilding are ca scop armonizarea punctelor slabe și tari, ale fiecărui participant. 

COMUNICARE

Comunicarea eficientă e virală pentru fiecare companie. Un teambuilding ajută la spargerea barierelor de comunicare și transmiterea mesajului dorit. Comunicarea e cel mai important pilon în tot ceea ce facem.

Crearea de legături

La baza creării de legături stă încrederea. Un teambuilding te poate ajuta să înveți să te bazezi pe colegul tău și cum să capeți mai multă încredere în el. Cu cât legatura echipei este mai puternică, cu atât performanța crește.

Responsabilitate

Orice sarcină e indicat să o facem responsabil. Un teambuilding care are KPI-uri foarte bine definite ajută participanții să înțeleagă cât de importantă e responsabilitatea pe care o avem și că ea duce la performanța echipei. 

CLIENTI ȘI PARTENERI AEGIS